Over BrunoWil je de feitelijke data uit m'n levensloop (°1968) kennen dan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.  Hier vindt je terug dat ik natuurkundige ben, die zich naderhand bijschoolde met een MBA. Een jaar ertussenuit met de toen nog verplichte legerdienst als reserve officier en dan klaar voor het echte leven.

Na wat omzwervingen ben ik in de familiezaak gestapt die we uitbouwden tot een referentie in baksteenland. Sinds 2004 was het bedrijf deel van een grote internationale holding en nam ik de officiƫle leiding over als managing director. In 2017 werd het bedrijf opgeslokt in een andere onderneming en verliet ik het mooie en bloeiende bedrijf. Het ondernemen blijft natuurlijk een deel van mezelf en ben ik projectmatig actief.

Sinds 2009 ben ik actief in de politiek bij lokale N-va afdeling van Berchem en bij de gemeenteraadsverkiezing van 2012 werd ik districtsschepen. Verder zetel ik als voorzitter van de raad van bestuur van de LOM (voor het Vlaams Gewest in de Luchthaven Ontwikkelingsmaatschappij van Antwerpen) en als lid van de Raad van Bestuur bij de Vlaamse Vervoersmaatschappij De Lijn en Digipolis. Van begin 2016 tot einde 2018 was ik penningmeester van het Kernbestuur van N-va Stad Antwerpen.

eedaflegging januari 2013

Sinds 1989 deel ik lief en leed met m'n mooie, lieve en humoristische Catherine. Drie schitterende -ondertussen quasi volwassen- kinderen zijn hiervan het resultaat. Verder wordt ons huishouden altijd gecompleteerd met een rits Franse bulldogskes of wat de fauna ons soms nog op het levenspad stuurt.

Berchem is steeds een deel geweest van mijn leven. Als jonge studentenleider op het Atheneum tot nu als inwoner van Berchem. Een warm district waar veel volk woont, maar toch groen is. Een district dat bruist van het leven en de activiteiten. Een district dat voorzien is van een ring, een groot treinstation, een actieve luchthaven, stevige fietsostrades en een dense openbaar vervoer. Winkels van alle niveau en een charmante voetbalploeg. Maar m'n hart gaat helemaal naar den Beerschot. Verder fiets ik graag om mijn conditie op peil te houden, te compenseren voor mijn kookkunsten en Vlaanderen en de wereld te leren kennen. De laatste jaren heb ik zo stevige maar leuke fietstochten ondernomen naar Graechen (CH), Mont Ventoux (FR) en Stelvio (I). Je kan het relaas volgen op volgende facebookpagina's.

https://www.facebook.com/antwerpennaargraechenperfiets/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/search/top/?q=antwerpen%20-%20mont%20ventoux
https://www.facebook.com/Antwerpen-Stelvio-848969901972419/


Ik pak mijn dossiers en zaken aan met ambitie en resultaatgerichtheid. De tijd die ons gegeven wordt moeten we goed besteden en tot beterschap van onze wereld en omgeving.  Hierbij vecht ik steeds voor een rechtschapen en warme samenleving waar iedereen alle kansen krijgt naar zijn vermogen. Het is evident dat deze kansen moeten gegrepen worden en dat excuses voor een falen niet bij een ander moeten gezocht worden. Het individu staat in een samenleving en deze moeten elkaar versterken en verbeteren.

Zo ben ik een man, een vader van een gezin, uit Oud-Berchem, deel van Antwerpen, deel van Vlaanderen, deel van Europa en uiteindelijk een stofje en een zucht op deze planeet. Ik teken voor volgende democratische basiswaarden van gelijkheid, vrijheid, respect en aansprakelijkheid. Ongeacht aard, kleur, smaak en geur. En deze basiswaarden zal ik verdedigen te paard en te zwaard.


Verder vind je op www.cumuleo.be een overzicht van alle bestuursfuncties.