woensdag 1 februari 2017

Nieuwjaarswensen

Afgelopen zondag sloten we de nieuwjaarsreceptie's af met een leuk feest op het Frans Van Hombeeckplein.

Minstens 1000 Berchemnaars genoten mee van het winterzonnetje, het zuiders orkestje en de vele versnapperingen die werden aangeboden door lokale organisatie's.

Laat 2017 een warm en liefdevol jaar worden en hopelijk niet teveel last van de talrijke wegenwerken in ons district.BERCHEM – Onder een stralende zon vond zondag op het Frans Van Hombeeckplein de traditionele nieuwjaarsdrink van het district Berchem plaats. Iedereen wenste elkaar daar het allerbeste toe voor het nieuwe jaar.
Laarzen en begrip
Met op kop het districtsbestuur dat naast een goede gezondheid de Berchemnaren voor 2017 vooral veel begrip toewenste. “Dit jaar starten in Berchem enorm veel openbare werken en dat zal op sommige ogenblikken overlast veroorzaken. Daarom heb ik in mijn nieuwjaarstoespraak alvast een lans gebroken voor veel begrip in 2017.” zegt Bruno De Saegher districtsschepen voor Openbare Werken. 
Gezellige drukte
Met die wensen in het achterhoofd genoten groot en klein van de muziek van Quantum CafĂ© en van de twee gratis consumpties per bezoeker. Maar ook aan de kraampjes van Berchemse verenigingen was het aanschuiven in een gezellige drukte, zoals hier voor wafels van Berchem Sport. Kortom, voor meer dan duizend Berchemnaren was dit een geslaagde nieuwjaarsdrink 2017 .